BauBax draadloos laden smartphone gadget TechnologieBlog LigeStyleBlog LivingYourStyle Marguerite Tachet @B2Bjournalist

Onderweg je smartphone opladen in jas- of broekzak? Dat kan met BauBax die op Kickstarter met een kledinglijn komt, waaronder jassen, broeken en shorts. In de zak zit een ingebouwde ultradunne oplader die draadloos contact maakt met de batterij in de bijpassende portemonnee. De batterij kan ’s avonds ook draadloos weer worden geladen.

De opladers zijn ultradun, superlicht, kunnen gewoon in de wasmachine worden meegewassen en zijn compatible met elke smartphone. De kledinglijn en asseccoires kosten tussen de 59 en 259 US dollar. Pre order kan nog 23 dagen via Kickstarter waar BauBax al ruim 66.000 US dollar heeft opgehaald. Levering is vanaf januari volgend jaar.

BauBax draadloos laden smartphone gadget TechnologieBlog LifeStyleBlog LivingYourStyle Marguerite Tachet @B2Bjournalist (3)

Multifunctionele jassen
Eerder al lanceerde het bedrijf op Kickstarter een jassenlijn met 15 features, waaronder een ingebouwd nekkussen, handschoenen, een houder voor een koptelefoon en een aantal zakken waar zelfs een iPad in past. De jassen zijn er voor dames en heren in vier modellen: een blazer, bomber jacket, sweatshirt en parka.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here